OM KLUBBEN

VOLLEYBALL Esbjerg er en klub, som er en sammenlægning af BVC Esbjerg og VOLLEYTEAM Esbjerg. Sammenlægningen skete for at forene kræfterne og få en velfungerende klub med hold på mange niveauer. Det må siges at være lykkes, da VOLLEYBALL Esbjerg har en stabil medlemskreds med stigende tilgang på både senior, ungdoms- og kidsholdene.

Positionen med et damehold i 1. Division har betydet flere tilskuere og øget opmærksomhed om klubbens aktiviteter primært fra det volleyballinteresserede miljø i området, men også fra generelt sportsinteresserede i området. Klubbens succes er således blevet bemærket og det er en opmærksomhed, som vi vil arbejde for at fastholde.

VOLLEYBALL Esbjerg er en seriøs klub, der har en stærk organisation. VOLLEYBALL Esbjerg drives af flere yderst kompetente og meget erfarne ledere i spidsen. Selvom der er flere erfarne i klubben, vægtes det højt, at der også er plads til nye kræfter og ideer, som er vigtige redskaber i den fortsatte udvikling af klubben.

Klubben træner og spiller på Ådalskolen i Boldspilhallen og på Esbjerg Sem./UC Syd. Steder hvor vi føler os hjemme og har fejret store succeser.

Sammenlægning af BVC og VTE