NYHEDER

Find os på Facebook og bliv opdateret om, hvad der sker i klubben. Der deler vi alle interessante nyheder og informationer.

V O L L E Y B A L L Esbjerg
V O L L E Y B A L L Esbjerg3 dage siden
2 div herrer tabte lørdagens kamp

Der var afbud fra nogle af de bærende kræfter på 2.div. holdet, til weekendens kamp mod Midtfyn. Så derfor var der fuld spilletid til alle der var med. I starten af første sæt blev vi kørt over. Men vi fandt stille og roligt vores eget spil. I andet og tredje sæt fulgte vi godt med, men tabte desværre kampen 3-0. Andreas, Christoffer og Magnus voksede gevaldigt i løbet af kampen.

Dagens spiller blev Magnus Johannsen.
V O L L E Y B A L L Esbjerg
V O L L E Y B A L L Esbjerg6 dage siden
1 div damer vandt neglebider!

1 division damer har i dag spillet mod Skovbakken, Århus. Optakten blev temmelig kaotisk da vi sad fast på motorvejen i 2,5 timer pga uheld foran os, og det gav en lidt stresset begyndelse. Vi savnede også nogle spillere i dag, så alt i alt var vi lidt udfordret.

Stille og roligt fik vi det rystet af os og vandt de første to sæt med 25-21 og 25-19 på solidt men ikke direkte prangende spil.
Skovbakken gik mere aggressivt til værks fra tredje sæts begyndelse og vi fandt ikke ro i vores spil. Sættet blev tabt 25-19. Fjerde sæt bølgede frem og tilbage med stimer af point til begge hold og Skovbakken trak det længste strå til allersidst og vandt 27-25. Ikke for sarte sjæle.

Heldigvis har vi fået bygget en god base og en bedre tro på os selv og det udnyttede vi i femte sæt. Solidt og med godt grundspil vandt vi 15-11.

Det var bestemt ikke vores bedste kamp men når vi kan tro så meget på os selv til sidst i kampene er vi nået længere mentalt. Og en sejr er en sejr!

Dagens spiller blev Stephanie Andreasen
V O L L E Y B A L L Esbjerg
V O L L E Y B A L L Esbjerg2 uger siden
Så fik vi afholdt vores mix stævne. En hyggelig eftermiddag med masser af spil på tværs af holdene og så havde Helle sørget for godterne.
Sejren gik til hold 3🥇
V O L L E Y B A L L Esbjerg
V O L L E Y B A L L Esbjerg3 uger siden
Klar sejr til 1. division damerne

Lørdag har damerne været i Kolding og spille og det var med lidt sommerfugle i maven, da vi tabte til dem sidste sæson.
Men ganske hurtigt fik vi vist at vi var kommet for at få 3 point med hjem. 1. sæt blev en ensidig affære hvor vores aggressive spil voldte Kolding kæmpe problemer. 25-14 taler sit tydelige sprog.

Anden sæt blev lidt mere rodet men vi formåede at holde fokus (det meste af tiden) og læringen er at vi er kommet længere med evnen til at holde tryk hele tiden og ikke have pauser. 25-23 var tæt men ikke nervepirrende.

Tredje sæt fik vi straffet Kolding på deres usikkerheder og holdt det pres der skulle til. Der var debut til Nanna Bech Petersen og selv om det blev på en uvant plads gik det rigtig godt. Generelt er holdet fantastisk til at prøve nye ting af og det giver os jo flere værktøjer fremadrettet.

Dagens spiller blev Lærke Liv Nielsen