NYHEDER

Find os på Facebook og bliv opdateret om, hvad der sker i klubben. Der deler vi alle interessante nyheder og informationer.

V O L L E Y B A L L Esbjerg
V O L L E Y B A L L Esbjerg2 uger siden
STUDERENDE FRA UC SYD SPILLEDE VOLLEYBALL

VOLLEYBALL Esbjerg var med da UC Syd afholdte professionsfestival på Campus Esbjerg, de studerende hyggede sig, og havde en sjov oplevelse med vores fantastiske sport. Godt hjulpet af 5 gode frivillige fra VOLLEYBALL Esbjerg.

I alt 48 studerende var med i de to moduler fredag d. 10. september.

Bag tilbuddet om at prøve Volleyball stod UC Syd, Talentidrætsrådet, Idrætsrådet, Esbjerg Kommune og VOLLEYBALL Esbjerg.
V O L L E Y B A L L Esbjerg
V O L L E Y B A L L Esbjerg2 uger siden
Volleyball Danmark støtter op om kampen mod matchfixing og tilsvarende uetisk adfærd, hvorfor det nu er besluttet at udvide betting-forbuddet for forbundets aktiviteter. Med et nyt regulativ indfører Volleyball Danmark nu mere vidtgående regler om forbud mod spil (betting) på forløbet eller re...
V O L L E Y B A L L Esbjerg
V O L L E Y B A L L Esbjerg2 uger siden
VOLLEYBALL Esbjerg er med når store aktører samarbejder om idrætstilbud i Esbjerg

Et bredt udsnit af Esbjergs idrætsforeninger byder på en aktiv formiddag for de studerende på UC Syd fredag den 10. september fra kl. 8:30-12:00.

Når UC Syd den 9. og 10. september holder professionsfestival på Campus Esbjerg, byder Esbjergs idrætsforeninger som en del af programmet de studerende op til bevægelse, sport og leg.
Her kan man både få rørt sig i et hyggeligt fællesskab og blive klogere på det arbejde, som foregår i foreningerne.

Bag tilbuddet om at prøve idræt står idrætsforeningerne i Esbjerg, UC Syd, Talentidrætsrådet, Idrætsrådet og Esbjerg Kommune.

Gennem et nyt samarbejde ønsker de i fællesskab både at få flere til at være fysisk aktive, styrke foreningslivet og ikke mindst styrke fællesskab og netværk blandt de unge studerende, så de trives under deres uddannelse og på sigt får lyst til at slå sig ned i kommunen.

- Det er vigtigt, at vi får skabt kontakt mellem de studerende og idrætsforeningerne i Esbjerg Kommune. For idrætsforeningerne er samarbejdet med UC Syd og de øvrige videregående uddannelser i Esbjerg en vigtig og velkommen mulighed for potentielt at få flere medlemmer og flere frivillige efter en tid, hvor foreningslivet på grund af corona situationen har kørt på lavt blus, siger formand for Esbjerg Idrætsråd, Helle Rohde Pedersen, og formand for Talentidrætsrådet, Lars Henry Andersen.
V O L L E Y B A L L Esbjerg
V O L L E Y B A L L Esbjerg3 uger siden
Så fik vi sat gang i kidsvolleyen 🙂 og dejligt at se hallen fuld af glade børn. Dødbold til opvarmning er altid et hit. Kidsvolley er for alle børn fra 0.-5. klasse, og med masser af volley relaterede aktiviteter og spil