JEG ER NYBEGYNDER

JEG ER NYBEGYNDER

UNGDOM

Ungdom - Begyndere

Det er her nye uøvede ungdomsspillere skal starte, så hvis du ikke har spillet hos os før, begynder du her og lærer grundteknikkerne.

Det vigtigste er, at du har modet til at komme, viljen til at prøve og accepterer at fejl er en del af læringen. Vi arbejder med volleyball, hvor man benytter en badminton bane og nettet er knap så højt som i rigtig volleyball. Vi er heller ikke så mange spillere på banen, hvilket gør, at man opnår mange flere berøringer med bolden end ved almindelig volleyball.

Når/hvis du efter en periode med begyndervolley har lyst til flere udfordringer, så har vi tilbud både tirsdag og torsdag for de lidt mere øvede.

Der er mulighed for at spille stævner gennem sæsonen, hvor der spilles teen-volley. 

Du finder info om holdet her: Ungdom

SENIOR (Fra årgang 2004)

Begynder C-mix

Holdet er for dig, der ikke har prøvet at spille volleyball før, eller som har spillet for mange år siden og gerne vil banke rust af og lære spillet igen. Til træning vil der være fokus på de grundliggende aspekter ved spillet med fokus på de basale teknikker i slagene og opstilling på banen. Der er masser af god træning og motion, og på mixholdene vægtes det sociale højt. 

Der er fokus på højt humør og god atmosfære og alle kan være med.

Der trænes 2 gange ugentligt og holdet deltager i turneringer og stævner på motionsplan.

Du finder info om holdet her: Senior-Mix